Selecteer een pagina

Duurzame
inzetbaarheid

Re-integratie, 
outplacement en loopbaancoaching


Expertise

Waarom Elan
Arbeidsinterventie?

Een gezonde en succesvolle organisatie begint bij gezonde en gemotiveerde medewerkers. Daarom bent u gebaat bij een goede werkconditie en betrokkenheid van uw personeel.

Elan verzorgt interventies die u en uw medewerkers in staat stellen om een prettige, gezonde en langlopende arbeidsrelatie met elkaar te onderhouden. Kortom: wij bevorderen de duurzame inzetbaarheid van uw personeel.

In situaties waarin een personeelslid door oncontroleerbare omstandigheden toch uitvalt als gevolg van functiebeperkingen, kunnen wij u en uw medewerker van dienst zijn door de medewerker te herplaatsen in ander werk dat uitzicht biedt op nieuwe duurzaamheid.

Wat maakt ons bijzonder
als interventie-/re-integratiespecialist?

Dat is niet alleen onze kenmerkende aanpak, onze deskundigheid of ons uitgebreide netwerk. Het is ook onze herkenbare eigenheid: nuchter, betrokken, bevlogen en met een persoonlijke benadering.

Vakkundig, realistisch, doelmatigen met oprechte aandacht voor de mens.

Zo realiseren wij
duurzame inzetbaarheid!

Bekijk hier onze

bedrijfsfolder

Re-integratie en duurzame inzetbaarheid zijn specialismen; een vak waarin aandacht voor de mens wordt gecombineerd met de ultieme motivatie om iedere interventie en elk re-integratie-proces tot een goed einde te brengen voor alle partijen. In bepaalde gevallen zijn hierbij ook wettelijke kaders en voorschriften in acht te nemen, waarbij naadloos dient te worden aangesloten.

Om in alle situaties tot resultaat te komen is het van belang om steeds op tijd de juiste stappen te zetten en om het proces optimaal te bewaken. Dat vraagt om de nodige knowhow, ervaring en mensenkennis, maar het vereist ook de kwaliteit om de begeleide medewerker intrinsiek te motiveren en te bewegen. In de kern moet de professional daarnaast ook zeer gedreven zijn om zodoende met bezieling en volharding toe te werken naar het beoogde doel.

Pas dan kan duurzame inzetbaarheid de juiste vorm krijgen. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?