Selecteer een pagina

Ervaringen

Ron Krabbe, directeur Snellehandjes.nl

Werkgever
16-01-2019

Wij werken vanaf de opstart van ons bedrijf Snellehandjes.nl al nauw samen met Elan en wij hebben hier goede ervaringen mee. Ik merk dat Elan als re-integratiecoach betrokken is bij onze medewerkers die via hen bij ons aan het werk zijn gegaan.

Het contact met Elan ervaren wij als erg prettig en wij kunnen Elan aanraden!

 

Dick Nijman, arbeidsdeskundige bij SZMK

Werkgever
05-04-2018

“Voor onze stichting Zorgcombinatie Marga Klompé is Elan een betrouwbare partner bij 2e spoor trajecten vanwege arbeidsongeschiktheid. Onze medewerker is bij Elan in goede en vertrouwde handen, vaak in een kwetsbare positie vanwege het feit dat het eigen werk of ander werk bij de eigen werkgever niet meer mogelijk is. Een zoektocht die voor ons zelf vaak beperkt blijft tot (ouderen)zorg. Daarom is het goed van het brede netwerk van Elan gebruik te kunnen maken.”

Johan Hulzebos, afdelingshoofd bestuursdienst Ommen-Hardenberg

Werkgever
29-03-2018

“Ik gun iedereen een coach en in het bijzonder een coach van Elan. Ik doe een oproep aan alle werkgevers om meer preventief op te treden. Vaak zie je dat ziekteverzuimpercentages aanleiding geven om wat te doen. Ik ben ervan overtuigd dat het begint met het kennen van je medewerkers. Contact maken met hen is belangrijk om signalen op te pikken dat er iets aan de hand is. Ik werk nu al een hele tijd met Marleen van Elan. Zij begeleidt verschillende collega’s uit mijn afdeling. Ik sta erg achter haar manier van coaching. Op een persoonlijke wijze, aan de keukentafel en met begeleiding in het dagelijks leven van mensen. Het leven bestaat namelijk niet alleen uit werken en veel mensen komen in de problemen, omdat er geen balans is tussen werk en privé en inspanning versus ontspanning. Soms heb je gewoon hulp nodig om even iets anders te leren denken. Of helpt het als je handvatten krijgt aangereikt om het iets anders te doen dan je gewend bent. De ondersteuning die je als werkgever geeft, krijg je later weer terug. Ik vind het altijd geweldig hoe de mensen weer wat gelukkiger terugkomen op het werk. Ik kan Elan iedereen aanraden!”

Ervaring toevoegen