Selecteer een pagina

Over ons

Bevlogen

Maximale inzet voor het te behalen resultaat

Onze naam, Elan betekent ‘bevlogenheid’. Die naam hebben wij niet zomaar gekozen. Wij houden van ons vak en wij voeren ons werk uit vanuit een sterke resultaat gedrevenheid en met een sterke betrokkenheid voor onze klant. Onze inzet heeft invloed op de toekomst van mens en bedrijf. Dit gegeven realiseren wij ons elke dag.

Brede dienstverlening

Van reguliere herplaatsing tot arbeid gerelateerde expertise

Elan Arbeidsinterventie is een krachtenbundeling van doorgewinterde vakspecialisten op het gebied van hulp bij duurzame inzetbaarheid, jobcoaching, outplacement, re-integratie, loopbaanbegeleiding en arbeidsdeskundig onderzoek. Om flexibel in te kunnen spelen op uiteenlopende situaties en behoeften, zijn binnen Elan diverse deskundigheden vertegenwoordigd, waaronder:

– Loopbaancoach
– Re-integratiecoach
– Arbeidsdeskundige
– Job coach
– Outplacementcoach
– Tweede spoor coach

Onze professionals hebben hun sporen inmiddels verdiend binnen het werkveld; in eigen praktijk of binnen gerenommeerde instellingen/organisaties.

Deskundig

Arbeidsspecialisten met een bijzondere achtergrond

Een belangrijke meerwaarde bij coaching en re-integratie van zieke medewerkers of medewerkers met een burn-out is onze bijzondere expertise. De begeleiding wordt bij ons verzorgd door vak opgeleide en ruim ervaren arbeidsdeskundigen en/of (job)coaches die tevens een brede en gedegen achtergrond hebben in de medische specialistische arbeidsrevalidatie, re integratie en tweede spoor trajecten. Als zodanig hebben zij ook inhoudelijke kennis met betrekking tot diverse klachten en beperkingen en kunnen wij het procesverloop van herstel en opbouw goed inschatten en begeleiden.

Wij hebben onder andere jarenlange ervaring met de begeleiding van personen met burn-out klachten, niet aangeboren hersenletsel, structurele vermoeidheidsproblemen, aspecifieke pijnklachten, orthopedische problematiek, hart- en vaat ziekten, neurologische aandoeningen en chronisch zieken.

Wilt u kennismaken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?