Selecteer een pagina

Duurzame
inzetbaarheid

Re-integratie en
outplacement

Expertise

Weer vertrouwen in uw toekomst

Gezondheid en welzijn zijn een groot goed, maar niet altijd vanzelfsprekend. Door ziekte kan bijvoorbeeld uw werksituatie onzeker worden. Dan heeft u behoefte aan een partij die u op een persoonlijke, betrokken wijze door zo’n lastig traject loodst; een partij die u begeleidt en ondersteunt en die uw situatie begrijpt.

Elan Arbeidsinterventie herbergt 30 jaar specialisme
in het begeleiden van mensen naar een nieuwe situatie.

Met onze deskundigheid, ervaring en onze menselijke
maat zijn wij een betrouwbare partner, die u weer het vertrouwen kan geven in de toekomst!

Bekijk hier onze

bedrijfsfolder

Wie wij zijn en wat wij doen

Elan Arbeidsinterventie begeleidt personen in hun huidige werksituatie of bij het vinden van een nieuwe baan. Dit doen wij vanuit een bijzondere specialistische achtergrond. Onze coaches zijn op een hoog deskundigheidsniveau gekwalificeerd en zij hebben bovendien ook ruime professionele ervaring in de revalidatie. Dit maakt dat wij uw situatie vanuit verschillende invalshoeken goed kunnen inschatten en dat wij u daardoor nog beter kunnen begeleiden.

U kiest voor Elan in verband met onze deskundigheid en ervaring, maar ook vanwege ons inlevingsvermogen en onze bevlogenheid om u snel en goed te op weg te helpen naar een nieuwe beoogde situatie. Ook ons uitgebreide regionale netwerk en onze actieve ondersteuning bij het benaderen van werkgevers kunnen voor u een reden zijn om u door ons te laten begeleiden bij het vinden van een nieuwe baan, die goed bij u past.

En misschien kiest u ons ook wel een beetje vanwege de informele sfeer die ons bedrijf zo kenmerkt…

Elan Arbeidsinterventie staat voor u klaar. We zijn toegankelijk, bieden optimale ondersteuning en informatie en wij helpen u op deskundige wijze. Gewoon, als mensen onder elkaar.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?