Selecteer een pagina

Duurzame
inzetbaarheid

Re-integratie, 
outplacement en loopbaancoaching


Expertise

Weer vertrouwen in uw toekomst

Gezondheid en welzijn zijn een groot goed, maar niet altijd vanzelfsprekend. Door ziekte kan bijvoorbeeld uw werksituatie onzeker worden. Dan heeft u behoefte aan een partij die u op een persoonlijke, betrokken wijze door zo’n lastig traject loodst; een partij die u begeleidt en ondersteunt en die uw situatie begrijpt.

Wij zijn Elan: een organisatie die actief is op het gebied van outplacement, loopbaanbegeleiding, re- integratietrajecten, jobcoaching en tweede spoor begeleiding. Wij hebben een sterke focus op de lokale Twentse arbeidsmarkt.

Elan Arbeidsinterventie herbergt 30 jaar specialisme
in het begeleiden van mensen naar een nieuwe situatie.

Met onze deskundigheid, ervaring en onze menselijke
maat zijn wij een betrouwbare partner, die u weer het vertrouwen kan geven in de toekomst!

Bekijk hier onze

bedrijfsfolder

Wie wij zijn en wat wij doen

Elan Arbeidsinterventie begeleidt personen in hun huidige werksituatie of bij het vinden van een nieuwe baan. Dit doen wij vanuit een bijzondere specialistische achtergrond. Onze jobcoaches en loopbaancoaches zijn op een hoog deskundigheidsniveau gekwalificeerd en zij hebben bovendien ook ruime professionele ervaring in de medisch specialistische arbeidsrevalidatie. Dit maakt dat wij uw situatie vanuit verschillende invalshoeken goed kunnen inschatten. Daardoor kunnen wij u nog beter begeleiden. Wij kunnen u helpen op gebied van re-integratie, tweede spoor begeleiding, jocboaching, outplacement, arbeidsdeskundig onderzoek en loopbaancoaching.

U kiest voor Elan in verband met onze deskundigheid en ervaring maar ook vanwege ons inlevingsvermogen en onze bevlogenheid. Zo kunnen we u snel en goed te op weg helpen naar een nieuwe beoogde situatie. Ook ons uitgebreide regionale netwerk en onze actieve ondersteuning bij het benaderen van werkgevers kunnen voor u een reden zijn om u door ons te laten begeleiden. Op weg naar een nieuwe baan, die goed bij u past.

En misschien kiest u ons ook wel een beetje vanwege de informele sfeer die ons bedrijf zo kenmerkt!

Elan Arbeidsinterventie staat voor u klaar. We zijn toegankelijk, bieden optimale ondersteuning en informatie en wij helpen u op deskundige wijze. Gewoon, als mensen onder elkaar.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?