Ervaringen

Wim

Werknemer
02-07-2019

Beste Lianne en Sieger,

Ik heb het contact met jullie, en de begeleiding, als heel prettig ervaren. De tips en adviezen die ik ontving, waren altijd nuttig en bruikbaar. Fijn hoe jullie wisten om te gaan met iemand met een “lastig profiel” en mij lieten inzien dat “wenselijk” en “haalbaar” niet altijd hetzelfde is. Veel dank!!

Renate

Werknemer
06-06-2019

Lieve medewerkers van Elan,

Ik heb het contact met jullie als bijzonder positief ervaren. Na 15 maanden alleen gehoord te hebben over mijn onmogelijkheden kwam ik terecht bij jullie. Jullie hadden het over mijn kunnen en jullie benaderden mij positief. Ik heb het hele traject als prettig ervaren vanaf de ontvangst tot en met de begeleiding.  Iedereen bedankt!

Tamara Wesseler

Werknemer
03-06-2019

Mijn ervaring bij Elan was echt succesvol. Het traject is helemaal gegaan zoals ik hoopte en als ik vragen had kon ik altijd mailen, appen of bellen. In het tweede spoor moeten vond ik eerst niet echt leuk en alles was wel heel nieuw voor mij, maar ik ben er super goed bij geholpen en ik heb er een leuke baan aan overgehouden. Sieger en Lianne bedankt voor alles!

Larissa

Werknemer
08-04-2019

Prettige en juiste begeleiding op maat.

Er wordt naar je wensen geluisterd en een plan van aanpak opgesteld die bij je past. Uiteindelijk veel zelfstandig gedaan, maar dat was ook mijn wens. Elan heeft op de juiste momenten mij de goede handvaten geboden.

Ik zou Elan dan ook aanbevelen!

Monique

Werknemer
21-03-2019

Ik heb bij Elan goede begeleiding gehad. Het personeel is vriendelijk en toegankelijk.

A.B.

Werknemer
22-02-2019

Mag ik jullie bedanken voor de prettige begeleiding tijdens mijn re-integratie.
Er was veel begrip in een ontspannen en rustige sfeer.
Dat is fijn in een periode waarin alles teveel is.
Jammer dat het allemaal anders is gelopen door mijn lichamelijke beperkingen.
Mijn prioriteit ligt nu bij mijn gezondheid.
En dat gaat (heel langzaam) de goede kant op.
Nogmaals bedankt voor jullie steun.

Anja

Werknemer
24-11-2018

Ik vind de begeleiding bij Elan heel prettig.
Er wordt echt naar je geluisterd tijdens de gesprekken. Aan de hand van mijn wensen heb ik meerdere gesprekken gehad bij zorginstellingen om te verkennen wat voor mogelijkheden er zijn. Ook heb ik op een werkervaringsplek werkervaring opgedaan bij een verpleeghuis. Bij deze werkervaringsplek heb ik geholpen in de woonkamer als Medewerker Dagbesteding.
Ik vond het prettig dat Lianne meeging met de (oriëntatie)gesprekken om mij bij te staan. Met z’n tweeën weet je meer dan in je eentje en na het gesprek is het fijn om samen door te nemen hoe het gesprek is gegaan.
Mijn begeleiders bij Elan zijn altijd bereikbaar als ik ze nodig heb en daarnaast hebben ze ook nog eens hele lekkere cappuccino.

Inge te Kiefte

Werknemer
02-08-2018

Ik kwam in de eerste instantie erg onzeker binnen bij Elan en had geen idee wat mij te wachten stond. Dit werd goed begeleidt in een tempo wat bij je past op dat moment.
Je kan er altijd terecht met vragen en er zijn korte lijntjes wat ik erg handig vond tijdens het solliciteren. De mensen op de werkvloer zijn erg betrokken en denken met je mee.
Nu hopen dat ik snel de baan vind die bij me past!
Elan bedankt voor de samenwerking!

Herma Sikkelbein

Werknemer
29-06-2018

Ik heb de begeleiding bij Elan als heel prettig ervaren.
In het begin weet je niet goed wat je te wachten staat. Dat is best spannend.
Elan stelde mij vanaf het begin af aan gerust, waardoor ik minder spanning en druk voelde.
Het traject voelde zeker niet als ‘moeten’, maar als ondersteuning bij het vinden naar passend werk.

Ik heb veel ruimte gekregen voor eigen inbreng waarbij Elan goed met mij heeft meegedacht.
Vanuit het netwerk van Elan heb ik uiteindelijk 2 hele leuke en leerzame werkervaringsplekken gehad. Hierdoor heb ik mijn belastbaarheid goed in kaart kunnen brengen en weet ik wat ik aankan en leuk vind.
Bij de dagbesteding wil ik, na mijn re-integratietraject, graag blijven werken.

Linda Woeltjes

Werknemer
19-04-2018

“Elan is een bedrijf waar je met open armen wordt ontvangen in een
ontspannen en vriendelijke sfeer. Waar er met je mee gedacht wordt en
waar men naar je luistert. In een korte tijd ben je actief en intensief
bezig met het traject, maar met deze mensen is dat niet vervelend.
Ze hebben me goed geholpen met het leren van solliciteren ( want dat is
toch best een vak apart). Ook qua begeleiding met mijn eerste gesprek
bij een werkgever heeft me extra gesterkt omdat Marleen, mijn
begeleidster, erbij was. Ook al deed ik het gesprek verder zelf.
Na dit traject sta ik inmiddels zelf sterk genoeg in mijn schoenen om
mijn zoekactie naar een nieuwe baan zelf voort te zetten!
Sieger en Marleen / Elan bedankt voor jullie begeleiding!”

Judith Ramlal

Werknemer
27-03-2018

“Mijn ervaring met Elan arbeidsinterventie is zeer positief.

Ik heb vanuit Elan de ondersteuning mogen ervaren in het 2e spoortraject. Hoewel ik opzag tegen dit traject vanwege de koude, kille en afstandelijke manier hoe organisaties kunnen zijn was Elan een aangename en positieve ervaring.

De ondersteuning en begeleiding van mijn jobcoach Marleen ter Haar is gelijkwaardig, betrokken en oprecht. Zij denkt met mij mee, geeft advies dat getuigt van expertise op het gebied van arbeidsbeperkingen vanuit meerdere invalshoeken. Alles gebeurt in overleg en samenspraak. Zij heeft heeft mij geholpen om te ontdekken dat iets niet verloren is als het niet meer lukt, maar juist de aandacht te richten op wat wel gaat en dat te versterken. Het gaat om mij als persoon iets wat ik erg belangrijk vind. Door de persoonlijke en gelijkwaardige betrokkenheid kreeg ik vertrouwen in eigen kunnen en kon ik weer openstaan voor nieuwe mogelijkheden.

Ik denk tevens dat Elan werkgevers kan bewegen om mensen met een arbeidsbeperking een kans tot de arbeidsmarkt te geven, goed voor de diversiteit van een organisatie en uiteindelijk voor de hele samenleving. Een win-win situatie voor iedereen.”

Ervaring toevoegen