Outplacement

Begeleiding bij het vinden van een nieuwe werkkring

Arbeidsmobiliteit

Begeleiding ‘werk-naar-werk’ 

Wanneer uw functie komt te vervallen of wanneer u om andere redenen uw huidige werk verliest, dan heeft dat mogelijk een enorme impact. Het verlies van inkomenszekerheid, collega’s en van uw dagelijkse routine legt u niet zomaar naast u neer. En dan is er ook nog de vraag: “Hoe kom ik snel weer aan een nieuwe baan die goed bij mij past?”

En misschien vraagt u zich allereerst wel af: “Welke baan past er eigenlijk goed bij mij?”

De arbeidsmarkt is ondertussen continu in beweging. Wie er niet dagelijks mee te maken heeft, kan al snel het ‘gevoel’ met de nieuwe ontwikkelingen zijn kwijtgeraakt. Waar liggen tegenwoordig de kansen en wat zijn de hedendaagse sollicitatiegebruiken? Voor het vinden van een nieuwe baan is deze wetenschap essentieel.

Daarom kan het erg prettig zijn om bij uw zoektocht naar ander werk door een deskundige te worden bijgestaan. Indien u bij vertrek uit uw organisatie gebruik kunt maken van een outplacement interventie, kan Elan Arbeidsinterventie u professioneel begeleiden bij het vinden van een nieuwe werkkring. Daarbij mag u rekenen op een persoonlijke benadering  en zeer deskundige ondersteuning. Ook laten wij u graag gebruik maken van ons grote regionale netwerk.

Wilt u meer weten over outplacement bij Elan Arbeidsinterventie? Maak dan gerust eens een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding

Perspectiefontwikkeling en realisatie traject

Als u niet meer alle voldoening kunt halen uit uw dagelijkse werk, omdat uw persoonlijke competenties en ambities niet (meer) optimaal aansluiten bij uw huidige activiteit, dan kunt u wellicht gebaat zijn bij een zogeheten ‘carrière switch’, een baanwisseling die gericht is op betere persoonlijke perspectieven.

Elan Arbeidsinterventie kan u op deskundige wijze helpen om de volgende stap in uw loopbaan weloverwogen te kiezen en u vervolgens professionele ondersteuning bieden bij het realiseren van uw persoonlijke doelen. 

Omdat mensen en situaties verschillend zijn wordt een loopbaan traject bij ons altijd individueel ingericht, op basis van een intakegesprek.

Wilt u meer weten over loopbaanbegeleiding bij Elan Arbeidsinterventie? Maakt u dan eens een afspraak voor een kennismaking. Dit kan kosteloos en het verplicht u vanzelfsprekend tot niets.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?